Snørestøvletter Kvinder 1490 Eye Originals Dr Boot Martens Real 2017 3TlKcJ1F
dk Blackmulticoloured Blusekjoler Blusekjoler Twintip Twintip Blackmulticoloured Zalando qUGSMVpz
dk Blackmulticoloured Blusekjoler Blusekjoler Twintip Twintip Blackmulticoloured Zalando qUGSMVpz

Agrar-Unimog: Effektiv på mark og vej

Bil & teknik

Festrabat.

Når trafikken glider på motorvejene i Tyskland, skyldes det også en familievirksomhed fra Niedersachsen. Rosinsky leverer vejrabatter, anlægger asfaltkanter, yder vintertjeneste. Ikke til at komme udenom i den forbindelse er: Den ny Unimog med Euro VI.

En succes "på sidelinjen". Fra anlæg af vejrabatter til opstilling af vildtbeskyttelseshegn: Achim Rosinskys virksomhed varetager et utal af arbejder, som udspiller sig i vejkanten. Derudover tilbyder han transport af byggepladsmateriale.
Pull amp;bear Kingdom Woman Shoes Sandals Women's United Strappy kn0OPN8Xw
Træfsikkert, i den rigtige mængde. U 500 lader vejrabatmaterialet "flyde" i vejkanten. På byggepladsen ved A24 blev der anvendt en sammensat blanding af skærver, sand og grus.
Slagkraftig duo. En velkendt U 500, asfaltudlæggeren, efterfulgt af den nye U 423, der komprimerer materialet. Rosinsky har seks af sådanne "monteringsenheder" – der delvist også består af en enkelt Unimog, som behersker begge opgaver.
Spontan udskiftning. På vejarbejde på motorvej skal der "slås bro over" stadigt længere afstande. Skiftet mellem arbejds- og kørselsfunktionen virker takket være det synergiske køredrev EasyDrive uden afbrydelse af kørslen. Det gør den nye redskabsbærer endnu mere produktiv.
Men's Sleeve Menswear ShirtsLong Zalando London Burton N0wn8vm
TodayTiger Buy Ada Tan Pant Online Our In Mist AL5Rjc34q

Denne artikel indeholder ekstra informationsmateriale (videoer, billeder og reportager etc.) for registrerede medlemmer. Hvis du vil opleve artiklen i dens helhed, skal du logge dig ind med din RoadStars-bruger eller registrere dig gratis.

Bliv en RoadStar og få adgang til spændende artikler og konkurrencer!

Ikke tilmeldt endnu? Bliv medlem af RoadStars nu

Få eksklusiv adgang til spændende events og aktiviteter, som du ikke finder andre steder end hos RoadStars.

Bliv medlem af RoadStars
dk Blackmulticoloured Blusekjoler Blusekjoler Twintip Twintip Blackmulticoloured Zalando qUGSMVpz