Stretch MelangeAsos2 Pinterest Polo Shirt Hawaii Grey OZiPkuX
Zalando Essentials Mottled Basic Grey T Ovqpoeroovqpoero Shirt gYb7yf6 Of House Men's For ShoesDesigner Fraser Men E2I9DH
  1. Danemark
  2. Indmeldelse
  3. Hvorfor?
  4. Individuelt medlem

Individuelt medlem

Hvorfor blive medlem?

Individuelt medlem

Medlemsskab af Dansk-Fransk Handelskammer giver adgang til et forretningsnetværk med mere end 130 virksomheder

og beslutningstagere. Desuden fås følgende fordele:

Udvikling af dit forretningsnetværk 
Dansk-Fransk Handelskammer puster liv i og styrker sine medlemmers professionelle liv i Danmark. Hvert år organiserer vi mere end 15 meget forskellige arrangementer for bedst at dække vore medlemmers behov. Disse arrangementer giver dig mulighed for bedre at forstå det omgivende samfund, at dele dine erfaringer og få adgang til et netværk af fransk-danske personligheder. Ankelstøvler Bfanett Black Zalando Bianco dk mN0v8nw
 

Information om aktuelle emner i Danmark
Dansk-Fransk Handelskammer inviterer til konferencer, debatter og middage for at informere om den franske tilstedeværelse i Danmark og aktuelle emner i Danmark om samfund, politik, økonomi og kultur for bedre at forstå det omgivende samfund.  Du vil derudover også modtage vores nyhedsbrev.
 

Udvidelse af dit netværk 
Ved de forskellige møder (konferencer, debatter osv.), som Handelskammeret organiserer, vil du regelmæssigt møde fransk-danske repræsentanter for franske og danske virksomheder. Hvert møde afsluttes med en brunch eller cocktail for medlemmerne for at give hver enkelt mulighed for at udvikle sit netværk.
 Glam Cherio Zalando Cocktailkjoler Sista Festkjoler Multi dk qMSUzVpG

Gode samtalepartnere 
Dansk-Fransk Handelskammer er løbende i kontakt med hovedaktørerne, der virker til fremme af de økonomiske relationer mellem Danmark og Frankrig, og du kan herved få mulighed for at få målrettede kontakter inden for disse organisationer. 

Leder du efter en revisor, et ansættelsesbureau, en advokat, en partner m.m.? Ved at blive medlem kan du rådføre dig med vores årlige, online adressebog og finde den kontakt, som du leder efter!
 

Privilegiekort
Manga Skjortebluser dk Springfield Camisa Blues Zalando 8N0wmynOv Som medlem modtager du et Privilegiekort, der giver diverse rabatter i mere end 50 lande. Klik her for mere information.

 

For at vide mere om vilkårene for indmeldelse, klik her.

 Tech Superdry Sweatshirt Gym Cut Crew Men's Tops HD2E9I

Det årlige kontingent til Handelskammeret er for individuelle medlemmer: 750 DKK

Klik på nedenstående billede for at downloade vores brochure.

Pro Tenax 2018 Moda Shorts Womens Multi Colour Tena Bib Black Giordana sCQrdht
Pro Tenax 2018 Moda Shorts Womens Multi Colour Tena Bib Black Giordana sCQrdht

Close Pro Tenax 2018 Moda Shorts Womens Multi Colour Tena Bib Black Giordana sCQrdht

Velkommen til vores nye hjemmeside